Gazdag fajta és évjárat-választék fogadja a vendégeket Csaba pincéjében. 2007-es építése óta szinte minden évjáratból maradt a pincében kóstolható tétel, a kézműves módszerekkel készített borokból.
A gazda komolyan veszi a borászkodást, a pince építésével párhuzamosan borász végzettséget is szerzett. A borok minden évben indulnak a borvidéki, és megyei borversenyen ahol a nagy borászatokkal és gépesített technológiákkal való megmérettetés során is kiemelkedő minősítéseket szereznek.
A kísérletezés minden évben újabb és újabb különlegességeket eredményez, melyek aztán palackba vagy üvegbalonba kerülve évekig folytatják még fejlődésüket.
A mustok többsége héjjon áztatás, sőt némelyek teljes héjjon erjesztés után, kerül fahordókba, ahol több hónapos érlelés után válnak kész borrá. Az évjáratos tételek között nem ritka a több éves barique-hordóban érlelt testes vörösbor sem.
Fő fajták: Rizlingszilváni, Zöld Veltelini, Vörösbarát, Otello, Merlot