Hozzászólások

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 52.90.49.108.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
18 entries.
Payer Gábor Payer Gábor from Mecsér wrote on 2021. április 5. hétfő at 20:45:
Üdvözlet. Volt alkalmam kétszer is a pincekultúra oszlopos tagjainak a vendégszeretetét megtapasztalni. Köszönöm, élmény volt! Ami az egyesületet jellemzi: Kedves emberek, jó humor, szakmai hozzáértés és vendégszeretet. Csak így tovább. Nagy érték az összetartó csapat! Remélem találkozunk még és lesz alkalmunk koccintani! Erőt, egészséget! P.G.
Kovács Lajos Kovács Lajos from Magyar wrote on 2018. május 2. szerda at 10:55:
Fiam Újbaráton építkezett. Unokáimmal fedeztük fel a pincevölgyet sétálgatás közben. Egy alkalommal Árpás Attila invitált a pincéjébe. Mint borospince tulajdonos és borivó beszélgettünk...Bizonyára emlékezik.. 2018.05. 01.-én. Elküldöm a Tokodi pincék elérhetőségét. Talán viszonozni tudom a nemes gesztust és kocinthatunk Tokodi nagyvölgyben!!
Röck Edina Röck Edina wrote on 2017. június 9. péntek at 09:43:
Szeretnénk megköszönni a kedves vendéglátást. Fergeteges délutànt töltöttünk el a pincesoron. Óriàsi élmény volt. És köszönöm édesapànak is hogy velünk bulizott! Ritkàn adatik meg hogy így làtom. Szóval fergeteges volt. KÖSZÖNÖM!!!!!! Millió puszi mindenkinek.
Geiring Timi Geiring Timi wrote on 2017. június 9. péntek at 09:40:
Köszi a borászoknak, hogy ilyen kedvesek voltak, és olyan szupi borokat kaptunk, hogy semmi másnap!!! Köszi a DJ-nek, hogy fergetegessé tette a bulit. Még a kutyának is izomláza van, a Big in Japan pedig a végén elintézte, hogy a mai napom csendes legyen, mert az "énekléstől" ma egyáltalán nincs hangom. Jó volt ennyire elengedni magunkat. Még egyszer nagyon köszönjük! Millió puszi mindenkinek!
Harsányi Attila Harsányi Attila wrote on 2017. június 9. péntek at 09:38:
Nagyon köszönjük még egyszer is a szuper talàlkozót, és àldozatos hàzigazdàskodàsod! Jól éreztük magunkat. Köszönet és hála a Borászoknak.. Le a kalappal előtted. (Màzeltoff) ?
Michiné Gondán Zsuzsanna Michiné Gondán Zsuzsanna wrote on 2017. június 9. péntek at 09:37:
Hálás köszönet a szombati találkozásért minden kedves volt osztálytársamnak. Külön köszönet Csabinak és borbarátainak szeretetteljes vendéglátásáért és a jó fotókért. Ebből mindenképpen hagyományt kellene teremteni! Puszillak Benneteket.
Dombi Adrienn Dombi Adrienn from Győrújbarát wrote on 2017. március 7. kedd at 20:58:
Szeptemberben jártunk Huszár Péter pincéjében a győrújbaráti óvoda csiga csoportjával.A napokban ismét elkapott bennünket a nosztalgia.Olyan csodálatos,felejthetetlen délelőtt volt e meghitt környezetű pincekultúrában.A Huszár család bemutatta a pincét,szőlőt préselhettek a gyerekek és mikor már a must-ot is megízlelték játszhattak a játszótéren.Igazi élményt kaphattunk a családtól ami a borkészítés alapjait illeti. Köszönjük,hogy részese lehettünk ennek a csodának.
Váczi József Váczi József wrote on 2014. december 28. vasárnap at 09:51:
December 27-én a Rotary Club tagjaként voltunk a Pincekultúra Egyesület vendégei. Remek kézműves borokat kóstolhattunk a vendéglátó Stuksza Csaba pincéjében. Köszönjük a szíves fogadtatást és gratulálunk ahhoz a sok munkához, amit a hagyományok őrzése, a barátság építése érdekében végeznek.
NYME-AK Cuha Kollégium NYME-AK Cuha Kollégium from magyar wrote on 2014. április 28. hétfő at 09:02:
Köszönjük Stuksza Csaba borásznak a Nyugat-magyarországi Egyetem győri Apáczai Kar Kollégiumi vetélkedőjére felajánlott támogatását, mely 40 liter finom borban testesült meg. Ezáltal hallgatóink jókedve garantálva volt! A hagyományosnak mondható rendezvényen 4 kollégium diáksága (nagyjából 80 fő) versengett. Munkájához további sok sikert, erőt, egészséget és lelkesedést kívánunk!
Stumpf István (s2x) Stumpf István (s2x) wrote on 2013. augusztus 23. péntek at 20:41:
2013 augusztus 19-én egy 11 fős csapattal volt szerencsénk a Győrújbaráti Pincekultúra egyesület tagjai közül Stuksza Csaba meghívására Csaba, Birkás Ferenc és Németh Károly pincéjében kóstolni az ízletes, egyedülálló kézműves borokat.Igazán nagyszerűen éreztük magunkat! Nagyon kedves emberek vagytok, nagy öröm volt találkozni Veletek. Köszönjük a szíves vendéglátást és a barátságot! A felújított pincék igazi vizuális élményt nyújtottak, öröm látni az egységes arculatot, a mívesen kialakított pincehomlokzatokat.Gratulálunk munkátokhoz! A borok remek ízélményeket és feledhetetlen jó hangulatú perceket, órákat szereztek. Köszönjük szépen! Mindenképpen visszatérünk. Tevékenységetekhez jó egészséget, erőt és múlhatatlan lendületet kívánok magam és az egész csapat nevében.
Schubkégel Krisztina Schubkégel Krisztina from Győrújbarát wrote on 2013. június 20. csütörtök at 17:15:
Szívből gratulálok a közösségnek, a gyönyörű helyhez ,a finom borokhoz , és az igényes honlaphoz . Sajnos ritkán jutok el ide , de olyankor mindig jó hangulat, barátságos emberek , és szép rendezett , megóvott környezet fogad . Így tovább , nagy szükségünk van ilyen kitartó emberekre ,akik kincseinket ,hagyományainkat ,tovább viszik és vigyázzák .
Szamos József Szamos József from Győrújbarát wrote on 2013. június 10. hétfő at 14:23:
Véletlenül bukkantam rá erre a dombok között megbúvó kis közösségre, de hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Csaba köszönjük a szivélyes vendéglátást és a finom borokat. Biztos vagyok, hogy nem utóljára kerestelek fel titeket. További sok sikert.
Stuksza Bisnka Stuksza Bisnka from Győrújbarát wrote on 2013. június 5. szerda at 19:00:
Régóta járok a Pincekultúrába , de mindig lenyűgöz ez a hely. Hihetetlen , hogy ez a pár ember menyi mindent tett ezért a helyért. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet , mert itt mindig jól fogja érezni magát!!!Csak így tovább!!!!!
Halász Attila Halász Attila wrote on 2013. május 16. csütörtök at 12:01:
Újra indul a szezon az erdei iskolában-erdei óvodában, így ismét csapatostul keressük fel a Pincekultúra Egyesület megbúvó kedves pincéit, nagy füves játékterét. Az idén még “csak” 30 kisgyerekkel pihentünk meg a nagy diófa hűsében, de tavaly tavasszal közel 200 óvodással a nyár folyamán pedig különböző táborokból 1000-nél is több iskolással, sőt egyszer egy 150 fős nagycsaládos kirándulócsoporttal töltöttünk több-kevesebb időt a szép völgyben, olykor barátságos gazdák társaságában. Köszönjük, és további kitartást, kedvet kívánunk a tulajdonosoknak, hogy őrizzék, ápolják ezt a gyönyörű területet és ha nem terhes, türelmet az ide ellátogató vendégekhez!
Prisztóka Tibor Prisztóka Tibor from honjában hontalan, birtokán honos wrote on 2013. május 10. péntek at 05:32:
Kedves Barátaim, Példamutató és megsüvegelendő amit EGYÜTT tesztek. Öröm és derű ezt látni, átérezni, ott lenni pedig nem más, mint barátság.Nem csupán sok sikert kívánok, hisz az már siker, amit elértetek, hanem jó egészséget, kitartó barátságot és zavartalan együttműködést Nektek.
Tóth Béla Tóth Béla from Ravazd wrote on 2013. május 9. csütörtök at 19:56:
Gratulálok a kezdeményezéshez,a honlaphoz és további sok sikert kívánok a közösségnek.
Gucsi-Végh Attila- Farkas Szilvia Gucsi-Végh Attila- Farkas Szilvia wrote on 2013. május 9. csütörtök at 08:54:
Ez fantasztikus! A hely varázslatos, a szellemiség, a cél szép és igaz! Tapasztaltuk! Gratulálunk, és további sok sikert, jó borokat és igaz barátokat kívánunk!
Szeli Zalán Szeli Zalán wrote on 2013. május 8. szerda at 14:29:
Örülök, hogy elkészült a honlap, sok sikert kívánok az Egyesületnek!