Hozzászólások

Röck Edina írta 2017. June 9. Friday:
Szeretnénk megköszönni a kedves vendéglátást. Fergeteges délutànt töltöttünk el a pincesoron. Óriàsi élmény volt. És köszönöm édesapànak is hogy velünk bulizott! Ritkàn adatik meg hogy így làtom. Szóval fergeteges volt. KÖSZÖNÖM!!!!!! Millió puszi mindenkinek.
Geiring Timi írta 2017. June 9. Friday:
Köszi a borászoknak, hogy ilyen kedvesek voltak, és olyan szupi borokat kaptunk, hogy semmi másnap!!! Köszi a DJ-nek, hogy fergetegessé tette a bulit. Még a kutyának is izomláza van, a Big in Japan pedig a végén elintézte, hogy a mai napom csendes legyen, mert az "énekléstől" ma egyáltalán nincs hangom. Jó volt ennyire elengedni magunkat. Még egyszer nagyon köszönjük! Millió puszi mindenkinek!
Harsányi Attila írta 2017. June 9. Friday:
Nagyon köszönjük még egyszer is a szuper talàlkozót, és àldozatos hàzigazdàskodàsod! Jól éreztük magunkat. Köszönet és hála a Borászoknak.. Le a kalappal előtted. (Màzeltoff) ?
Michiné Gondán Zsuzsanna írta 2017. June 9. Friday:
Hálás köszönet a szombati találkozásért minden kedves volt osztálytársamnak. Külön köszönet Csabinak és borbarátainak szeretetteljes vendéglátásáért és a jó fotókért. Ebből mindenképpen hagyományt kellene teremteni! Puszillak Benneteket.
Dombi Adrienn , Győrújbarát írta 2017. March 7. Tuesday:
Szeptemberben jártunk Huszár Péter pincéjében a győrújbaráti óvoda csiga csoportjával.A napokban ismét elkapott bennünket a nosztalgia.Olyan csodálatos,felejthetetlen délelőtt volt e meghitt környezetű pincekultúrában.A Huszár család bemutatta a pincét,szőlőt préselhettek a gyerekek és mikor már a must-ot is megízlelték játszhattak a játszótéren.Igazi élményt kaphattunk a családtól ami a borkészítés alapjait illeti. Köszönjük,hogy részese lehettünk ennek a csodának.
Váczi József írta 2014. December 28. Sunday:
December 27-én a Rotary Club tagjaként voltunk a Pincekultúra Egyesület vendégei. Remek kézműves borokat kóstolhattunk a vendéglátó Stuksza Csaba pincéjében. Köszönjük a szíves fogadtatást és gratulálunk ahhoz a sok munkához, amit a hagyományok őrzése, a barátság építése érdekében végeznek.
NYME-AK Cuha Kollégium , magyar írta 2014. April 28. Monday:
Köszönjük Stuksza Csaba borásznak a Nyugat-magyarországi Egyetem győri Apáczai Kar Kollégiumi vetélkedőjére felajánlott támogatását, mely 40 liter finom borban testesült meg. Ezáltal hallgatóink jókedve garantálva volt! A hagyományosnak mondható rendezvényen 4 kollégium diáksága (nagyjából 80 fő) versengett. Munkájához további sok sikert, erőt, egészséget és lelkesedést kívánunk!
Stumpf István (s2x) írta 2013. August 23. Friday:
2013 augusztus 19-én egy 11 fős csapattal volt szerencsénk a Győrújbaráti Pincekultúra egyesület tagjai közül Stuksza Csaba meghívására Csaba, Birkás Ferenc és Németh Károly pincéjében kóstolni az ízletes, egyedülálló kézműves borokat.Igazán nagyszerűen éreztük magunkat! Nagyon kedves emberek vagytok, nagy öröm volt találkozni Veletek. Köszönjük a szíves vendéglátást és a barátságot! A felújított pincék igazi vizuális élményt nyújtottak, öröm látni az egységes arculatot, a mívesen kialakított pincehomlokzatokat.Gratulálunk munkátokhoz! A borok remek ízélményeket és feledhetetlen jó hangulatú perceket, órákat szereztek. Köszönjük szépen! Mindenképpen visszatérünk. Tevékenységetekhez jó egészséget, erőt és múlhatatlan lendületet kívánok magam és az egész csapat nevében.
Schubkégel Krisztina , Győrújbarát írta 2013. June 20. Thursday:
Szívből gratulálok a közösségnek, a gyönyörű helyhez ,a finom borokhoz , és az igényes honlaphoz . Sajnos ritkán jutok el ide , de olyankor mindig jó hangulat, barátságos emberek , és szép rendezett , megóvott környezet fogad . Így tovább , nagy szükségünk van ilyen kitartó emberekre ,akik kincseinket ,hagyományainkat ,tovább viszik és vigyázzák .
Szamos József , Győrújbarát írta 2013. June 10. Monday:
Véletlenül bukkantam rá erre a dombok között megbúvó kis közösségre, de hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Csaba köszönjük a szivélyes vendéglátást és a finom borokat. Biztos vagyok, hogy nem utóljára kerestelek fel titeket. További sok sikert.
Stuksza Bisnka , Győrújbarát írta 2013. June 5. Wednesday:
Régóta járok a Pincekultúrába , de mindig lenyűgöz ez a hely. Hihetetlen , hogy ez a pár ember menyi mindent tett ezért a helyért. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet , mert itt mindig jól fogja érezni magát!!!Csak így tovább!!!!!
Halász Attila írta 2013. May 16. Thursday:
Újra indul a szezon az erdei iskolában-erdei óvodában, így ismét csapatostul keressük fel a Pincekultúra Egyesület megbúvó kedves pincéit, nagy füves játékterét. Az idén még “csak” 30 kisgyerekkel pihentünk meg a nagy diófa hűsében, de tavaly tavasszal közel 200 óvodással a nyár folyamán pedig különböző táborokból 1000-nél is több iskolással, sőt egyszer egy 150 fős nagycsaládos kirándulócsoporttal töltöttünk több-kevesebb időt a szép völgyben, olykor barátságos gazdák társaságában. Köszönjük, és további kitartást, kedvet kívánunk a tulajdonosoknak, hogy őrizzék, ápolják ezt a gyönyörű területet és ha nem terhes, türelmet az ide ellátogató vendégekhez!
Prisztóka Tibor , honjában hontalan, birtokán honos írta 2013. May 10. Friday:
Kedves Barátaim, Példamutató és megsüvegelendő amit EGYÜTT tesztek. Öröm és derű ezt látni, átérezni, ott lenni pedig nem más, mint barátság.Nem csupán sok sikert kívánok, hisz az már siker, amit elértetek, hanem jó egészséget, kitartó barátságot és zavartalan együttműködést Nektek.
Tóth Béla , Ravazd írta 2013. May 9. Thursday:
Gratulálok a kezdeményezéshez,a honlaphoz és további sok sikert kívánok a közösségnek.
Gucsi-Végh Attila- Farkas Szilvia írta 2013. May 9. Thursday:
Ez fantasztikus! A hely varázslatos, a szellemiség, a cél szép és igaz! Tapasztaltuk! Gratulálunk, és további sok sikert, jó borokat és igaz barátokat kívánunk!
Szeli Zalán írta 2013. May 8. Wednesday:
Örülök, hogy elkészült a honlap, sok sikert kívánok az Egyesületnek!