23 entries.
Czina Zoltán
wrote on 2024. július 29. hétfő
at
09:42
Szuper estét töltöttünk jó történetek és kiváló borok között. Kiemelném az őszinte gondolatokat a borhoz, és a barátságos fogadtatást!
Bármikor jönnék megint!
Bármikor jönnék megint!
Tóth Dániel
wrote on 2024. június 28. péntek
at
11:44
Autentikus borok, élményorientált borkostólás, nagyon barátságos vendéglátás
Többhelyszínes borkostolás: pincében, pince előtti részen, hegytetőn gyönyörű panorámával egybekötve.
Rengeteg jó story, bor iránti elkötelezettség, szenvedély –> jó volt ezt átérezni! nagyon jó hangulat, és még sorolhatnám…:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Többhelyszínes borkostolás: pincében, pince előtti részen, hegytetőn gyönyörű panorámával egybekötve.
Rengeteg jó story, bor iránti elkötelezettség, szenvedély –> jó volt ezt átérezni! nagyon jó hangulat, és még sorolhatnám…:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Magyar Balázs
wrote on 2024. május 15. szerda
at
11:35
Nagy élménybe volt részünk, meglátogattuk a Stuksza pincét. Nem volt ismeretlen terep, hiszen 2022-be voltunk először. Nem vagyok nagy borfogyasztó, ha lehet választani egy bolti üveges bor vagy a bodza szörp között akkor a szörpöt választom! Csodálatos borkóstolás volt! Nem volt zavaró vetítés a gyümölcsös lecsengésről, az utóízek magyarázása is mellőzve volt! Száraz tények voltak, miből készült, mikor, és a technológia. És a volt még egy olyan összetevő amit egy borkészítő nagy név sem tud prezentálni!
Ez maga a pince tulajdonos hozzáállása az estéhez! Köszönjük Csaba!
Az este után megfogalmazódott bennem egy gondolat, hogy a 2024-be, van olyan ember aki csinál valamit, (jelen esetbe az istenek italát a bort) amit nem ő fejez be! Hanem a körülmények amiket nehezen tud befolyásolni (pincébe lévő penész, a szőlő egész éves érésének a végeredménye, a napsütés, a csapadék, a szüret ideje, préselés utáni idő eltelte, a hordó tisztasága, mérete, stb… és még lehetne sorolni). Ő hozzá ad még egy értéket: az évek alatt felhalmozott tapasztalatot! Így készít remek borokat!
És a lényeg, hogy ott a pincesoron a Józan-Völgybe bort iszol. Az nem áruházi polcon árult terméket iszod, ami kristálytiszta és lehet, hogy több anyag van benne ami a tartósítását garantálja mint a kólába ami néhány méterre arrébb van lerakva.
Itt bort iszol, amit szívvel, lélekkel, odafigyeléssel, türelemmel, szorgalommal készült!
És a bor, amit ott poharadba töltenek, és a pincébe kóstolod. Akkor megismered azt az megismételhetetlen élményt, amit csak ott élhetsz meg…
Ez a bor nem termék! Ez él! A bor változik, nem stabil szerkezetű, nem lehet sok helyen tárolni csak a pincébe! Ha haza viszed, elveszíti a varázsát, kicsit meghal… Elviszed arról a helyről ahol jól érzi magát, mert ő a hűvös pincébe, napfénytől védve, a kis mikrovilágába szeret lenni, ahol a legfinomabb. Ezért ott kell inni.
Kedves Csaba! Ott a völgybe magasra tettétek a lécet, és évről évre emelitek igen magasra!
Köszönjük az estét amit a pincédbe töltöttünk! A gyerekeim örültek a bodza szörpnek 🙂 !
Üdvözlettel: Magyar Balázs
Ez maga a pince tulajdonos hozzáállása az estéhez! Köszönjük Csaba!
Az este után megfogalmazódott bennem egy gondolat, hogy a 2024-be, van olyan ember aki csinál valamit, (jelen esetbe az istenek italát a bort) amit nem ő fejez be! Hanem a körülmények amiket nehezen tud befolyásolni (pincébe lévő penész, a szőlő egész éves érésének a végeredménye, a napsütés, a csapadék, a szüret ideje, préselés utáni idő eltelte, a hordó tisztasága, mérete, stb… és még lehetne sorolni). Ő hozzá ad még egy értéket: az évek alatt felhalmozott tapasztalatot! Így készít remek borokat!
És a lényeg, hogy ott a pincesoron a Józan-Völgybe bort iszol. Az nem áruházi polcon árult terméket iszod, ami kristálytiszta és lehet, hogy több anyag van benne ami a tartósítását garantálja mint a kólába ami néhány méterre arrébb van lerakva.
Itt bort iszol, amit szívvel, lélekkel, odafigyeléssel, türelemmel, szorgalommal készült!
És a bor, amit ott poharadba töltenek, és a pincébe kóstolod. Akkor megismered azt az megismételhetetlen élményt, amit csak ott élhetsz meg…
Ez a bor nem termék! Ez él! A bor változik, nem stabil szerkezetű, nem lehet sok helyen tárolni csak a pincébe! Ha haza viszed, elveszíti a varázsát, kicsit meghal… Elviszed arról a helyről ahol jól érzi magát, mert ő a hűvös pincébe, napfénytől védve, a kis mikrovilágába szeret lenni, ahol a legfinomabb. Ezért ott kell inni.
Kedves Csaba! Ott a völgybe magasra tettétek a lécet, és évről évre emelitek igen magasra!
Köszönjük az estét amit a pincédbe töltöttünk! A gyerekeim örültek a bodza szörpnek 🙂 !
Üdvözlettel: Magyar Balázs
Pajor Péter
wrote on 2022. szeptember 26. hétfő
at
13:14
Egy kiváló estét töltöttünk Stuksza Csabinál!
Még soha nem voltam ennyire authentikus borkostolón!
Hatalmas sztorik és semmi marketing.
Világbajnok borok – és bor különlegességek.
Itt nincs szó üzletről – ez csak a Barátságról és a kiváló borok élvezetéről szól!
Nagyon köszönöm ezt az életre szóló emléket!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Még soha nem voltam ennyire authentikus borkostolón!
Hatalmas sztorik és semmi marketing.
Világbajnok borok – és bor különlegességek.
Itt nincs szó üzletről – ez csak a Barátságról és a kiváló borok élvezetéről szól!
Nagyon köszönöm ezt az életre szóló emléket!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Pogátsa Beáta
wrote on 2022. szeptember 26. hétfő
at
10:10
Szeretnék megköszönni Stuksza Csabának a csütörtöki szuper borkostolós napunkat. Szenzációs élményben részesültünk, szinte számolni sem bírtuk a remek és egyedi kézműves borokat, ízeket. Élveztük a pincéről, szőlőről és a borászat rejtelmeiről tartott bemutatóját. Soha ilyen jó házigazdánk, vendéglátónk még nem volt! Köszönjük a szíves fogadtatást! Munkájához sok erőt, egészséget és ugyanezt a lendületet, lelkesedést kívánjuk!
Payer Gábor
wrote on 2021. április 5. hétfő
at
20:45
Üdvözlet.
Volt alkalmam kétszer is a pincekultúra oszlopos tagjainak a vendégszeretetét megtapasztalni.
Köszönöm, élmény volt!
Ami az egyesületet jellemzi:
Kedves emberek, jó humor, szakmai hozzáértés és vendégszeretet.
Csak így tovább. Nagy érték az összetartó csapat! Remélem találkozunk még és lesz alkalmunk koccintani!
Erőt, egészséget!
P.G.
Volt alkalmam kétszer is a pincekultúra oszlopos tagjainak a vendégszeretetét megtapasztalni.
Köszönöm, élmény volt!
Ami az egyesületet jellemzi:
Kedves emberek, jó humor, szakmai hozzáértés és vendégszeretet.
Csak így tovább. Nagy érték az összetartó csapat! Remélem találkozunk még és lesz alkalmunk koccintani!
Erőt, egészséget!
P.G.
Kovács Lajos
wrote on 2018. május 2. szerda
at
10:55
Fiam Újbaráton építkezett. Unokáimmal fedeztük fel a pincevölgyet sétálgatás közben. Egy alkalommal Árpás Attila invitált a pincéjébe. Mint borospince tulajdonos és borivó beszélgettünk…Bizonyára emlékezik.. 2018.05. 01.-én. Elküldöm a Tokodi pincék elérhetőségét. Talán viszonozni tudom a nemes gesztust és kocinthatunk Tokodi nagyvölgyben!!
Röck Edina
wrote on 2017. június 9. péntek
at
09:43
Szeretnénk megköszönni a kedves vendéglátást. Fergeteges délutànt töltöttünk el a pincesoron. Óriàsi élmény volt.
És köszönöm édesapànak is hogy velünk bulizott!
Ritkàn adatik meg hogy így làtom. Szóval fergeteges volt. KÖSZÖNÖM!!!!!! Millió puszi mindenkinek.
És köszönöm édesapànak is hogy velünk bulizott!
Ritkàn adatik meg hogy így làtom. Szóval fergeteges volt. KÖSZÖNÖM!!!!!! Millió puszi mindenkinek.
Geiring Timi
wrote on 2017. június 9. péntek
at
09:40
Köszi a borászoknak, hogy ilyen kedvesek voltak, és olyan szupi borokat kaptunk, hogy semmi másnap!!!
Köszi a DJ-nek, hogy fergetegessé tette a bulit. Még a kutyának is izomláza van, a Big in Japan pedig a végén elintézte, hogy a mai napom csendes legyen, mert az "énekléstől" ma egyáltalán nincs hangom. Jó volt ennyire elengedni magunkat.
Még egyszer nagyon köszönjük! Millió puszi mindenkinek!
Köszi a DJ-nek, hogy fergetegessé tette a bulit. Még a kutyának is izomláza van, a Big in Japan pedig a végén elintézte, hogy a mai napom csendes legyen, mert az "énekléstől" ma egyáltalán nincs hangom. Jó volt ennyire elengedni magunkat.
Még egyszer nagyon köszönjük! Millió puszi mindenkinek!
Harsányi Attila
wrote on 2017. június 9. péntek
at
09:38
Nagyon köszönjük még egyszer is a szuper talàlkozót, és àldozatos hàzigazdàskodàsod!
Jól éreztük magunkat. Köszönet és hála a Borászoknak.. Le a kalappal előtted. (Màzeltoff) ?
Jól éreztük magunkat. Köszönet és hála a Borászoknak.. Le a kalappal előtted. (Màzeltoff) ?
Michiné Gondán Zsuzsanna
wrote on 2017. június 9. péntek
at
09:37
Hálás köszönet a szombati találkozásért minden kedves volt osztálytársamnak. Külön köszönet Csabinak és borbarátainak szeretetteljes vendéglátásáért és a jó fotókért. Ebből mindenképpen hagyományt kellene teremteni! Puszillak Benneteket.
Dombi Adrienn
wrote on 2017. március 7. kedd
at
20:58
Szeptemberben jártunk Huszár Péter pincéjében a győrújbaráti óvoda csiga csoportjával.A napokban ismét elkapott bennünket a nosztalgia.Olyan csodálatos,felejthetetlen délelőtt volt e meghitt környezetű pincekultúrában.A Huszár család bemutatta a pincét,szőlőt préselhettek a gyerekek és mikor már a must-ot is megízlelték játszhattak a játszótéren.Igazi élményt kaphattunk a családtól ami a borkészítés alapjait illeti.
Köszönjük,hogy részese lehettünk ennek a csodának.
Köszönjük,hogy részese lehettünk ennek a csodának.
Váczi József
wrote on 2014. december 28. vasárnap
at
09:51
December 27-én a Rotary Club tagjaként voltunk a Pincekultúra Egyesület vendégei. Remek kézműves borokat kóstolhattunk a vendéglátó Stuksza Csaba pincéjében. Köszönjük a szíves fogadtatást és gratulálunk ahhoz a sok munkához, amit a hagyományok őrzése, a barátság építése érdekében végeznek.
NYME-AK Cuha Kollégium
wrote on 2014. április 28. hétfő
at
09:02
Köszönjük Stuksza Csaba borásznak a Nyugat-magyarországi Egyetem győri Apáczai Kar Kollégiumi vetélkedőjére felajánlott támogatását, mely 40 liter finom borban testesült meg. Ezáltal hallgatóink jókedve garantálva volt! A hagyományosnak mondható rendezvényen 4 kollégium diáksága (nagyjából 80 fő) versengett.
Munkájához további sok sikert, erőt, egészséget és lelkesedést kívánunk!
Munkájához további sok sikert, erőt, egészséget és lelkesedést kívánunk!
Stumpf István (s2x)
wrote on 2013. augusztus 23. péntek
at
20:41
2013 augusztus 19-én egy 11 fős csapattal volt szerencsénk a Győrújbaráti Pincekultúra egyesület tagjai közül Stuksza Csaba meghívására Csaba, Birkás Ferenc és Németh Károly pincéjében kóstolni az ízletes, egyedülálló kézműves borokat.Igazán nagyszerűen éreztük magunkat!
Nagyon kedves emberek vagytok, nagy öröm volt találkozni Veletek.
Köszönjük a szíves vendéglátást és a barátságot!
A felújított pincék igazi vizuális élményt nyújtottak, öröm látni az egységes arculatot, a mívesen kialakított pincehomlokzatokat.Gratulálunk munkátokhoz!
A borok remek ízélményeket és feledhetetlen jó hangulatú perceket, órákat szereztek. Köszönjük szépen! Mindenképpen visszatérünk.
Tevékenységetekhez jó egészséget, erőt és múlhatatlan lendületet kívánok magam és az egész csapat nevében.
Nagyon kedves emberek vagytok, nagy öröm volt találkozni Veletek.
Köszönjük a szíves vendéglátást és a barátságot!
A felújított pincék igazi vizuális élményt nyújtottak, öröm látni az egységes arculatot, a mívesen kialakított pincehomlokzatokat.Gratulálunk munkátokhoz!
A borok remek ízélményeket és feledhetetlen jó hangulatú perceket, órákat szereztek. Köszönjük szépen! Mindenképpen visszatérünk.
Tevékenységetekhez jó egészséget, erőt és múlhatatlan lendületet kívánok magam és az egész csapat nevében.
Schubkégel Krisztina
wrote on 2013. június 20. csütörtök
at
17:15
Szívből gratulálok a közösségnek, a gyönyörű helyhez ,a finom borokhoz , és az igényes honlaphoz . Sajnos ritkán jutok el ide , de olyankor mindig jó hangulat, barátságos emberek , és szép rendezett , megóvott környezet fogad .
Így tovább , nagy szükségünk van ilyen kitartó emberekre ,akik kincseinket ,hagyományainkat ,tovább viszik és vigyázzák .
Így tovább , nagy szükségünk van ilyen kitartó emberekre ,akik kincseinket ,hagyományainkat ,tovább viszik és vigyázzák .
Szamos József
wrote on 2013. június 10. hétfő
at
14:23
Véletlenül bukkantam rá erre a dombok között megbúvó kis közösségre, de hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csaba köszönjük a szivélyes vendéglátást és a finom borokat. Biztos vagyok, hogy nem utóljára kerestelek fel titeket. További sok sikert.
Csaba köszönjük a szivélyes vendéglátást és a finom borokat. Biztos vagyok, hogy nem utóljára kerestelek fel titeket. További sok sikert.
Stuksza Bisnka
wrote on 2013. június 5. szerda
at
19:00
Régóta járok a Pincekultúrába , de mindig lenyűgöz ez a hely.
Hihetetlen , hogy ez a pár ember menyi mindent tett ezért a helyért.
Mindenkinek ajánlom ezt a helyet , mert itt mindig jól fogja érezni magát!!!Csak így tovább!!!!!
Hihetetlen , hogy ez a pár ember menyi mindent tett ezért a helyért.
Mindenkinek ajánlom ezt a helyet , mert itt mindig jól fogja érezni magát!!!Csak így tovább!!!!!
Halász Attila
wrote on 2013. május 16. csütörtök
at
12:01
Újra indul a szezon az erdei iskolában-erdei óvodában, így ismét csapatostul keressük fel a Pincekultúra Egyesület megbúvó kedves pincéit, nagy füves játékterét. Az idén még “csak” 30 kisgyerekkel pihentünk meg a nagy diófa hűsében, de tavaly tavasszal közel 200 óvodással a nyár folyamán pedig különböző táborokból 1000-nél is több iskolással, sőt egyszer egy 150 fős nagycsaládos kirándulócsoporttal töltöttünk több-kevesebb időt a szép völgyben, olykor barátságos gazdák társaságában.
Köszönjük, és további kitartást, kedvet kívánunk a tulajdonosoknak, hogy őrizzék, ápolják ezt a gyönyörű területet és ha nem terhes, türelmet az ide ellátogató vendégekhez!
Köszönjük, és további kitartást, kedvet kívánunk a tulajdonosoknak, hogy őrizzék, ápolják ezt a gyönyörű területet és ha nem terhes, türelmet az ide ellátogató vendégekhez!
Prisztóka Tibor
wrote on 2013. május 10. péntek
at
05:32
Kedves Barátaim,
Példamutató és megsüvegelendő amit EGYÜTT tesztek. Öröm és derű ezt látni, átérezni, ott lenni pedig nem más, mint barátság.Nem csupán sok sikert kívánok, hisz az már siker, amit elértetek, hanem jó egészséget, kitartó barátságot és zavartalan együttműködést Nektek.
Példamutató és megsüvegelendő amit EGYÜTT tesztek. Öröm és derű ezt látni, átérezni, ott lenni pedig nem más, mint barátság.Nem csupán sok sikert kívánok, hisz az már siker, amit elértetek, hanem jó egészséget, kitartó barátságot és zavartalan együttműködést Nektek.
Tóth Béla
wrote on 2013. május 9. csütörtök
at
19:56
Gratulálok a kezdeményezéshez,a honlaphoz és további sok sikert kívánok a közösségnek.
Gucsi-Végh Attila- Farkas Szilvia
wrote on 2013. május 9. csütörtök
at
08:54
Ez fantasztikus!
A hely varázslatos, a szellemiség, a cél szép és igaz! Tapasztaltuk! Gratulálunk, és további sok sikert, jó borokat és igaz barátokat kívánunk!
A hely varázslatos, a szellemiség, a cél szép és igaz! Tapasztaltuk! Gratulálunk, és további sok sikert, jó borokat és igaz barátokat kívánunk!
Szeli Zalán
wrote on 2013. május 8. szerda
at
14:29
Örülök, hogy elkészült a honlap, sok sikert kívánok az Egyesületnek!